Over KLEIJNE

Dé broodjeszaak van het Ginneken sinds 2013, midden op de gezellige Ginnekenmarkt. U kun bij ons vers belegde broodjes afhalen, maar ook van uw lunch genieten op ons terras op het Ginnekenmarktje of gezellig knus bij ons binnen in de zaak op Ginnekenmarkt nr 6.

Naast belegde broodjes (van pistolet en volkorenbol tot luxe speltbol) hebben wij ook vers gebakken lekkernijen voor bij de koffie/thee in ons assortiment. Denk hierbij aan de lekkerste croissants van Breda, pain aux chocolat, koffiebroodjes, gevulde koeken, appelflappen, saucijzenbroodjes, kaneelkoeken en onze beroemde appeltaart! 

Verder kunt u bij KLEIJNE ook genieten van frisse maaltijdsalades, bijzondere soepen en andere warme gerechten. Al onze lunchgerechten kunnen ook meegenomen worden om thuis of op het werk van te genieten. Zie onze menukaart voor het assortiment.

Geniet bij ons ook van goede koffie, latte's, cappuccino, espresso en verschillende soorten thee. Naast verse muntthee, verse gemberthee serveren wij ook speciale verschillende smaken thee uit onze carroussel van Twistea. Zelf thee portioneren, even laten trekken en daarna genieten van een verse kop thee.

Liever zin in een gezonde drank? Wij persen ieder glas sinaasappelsap à la minute, en bereiden met plezier uw groene en/of fruitsmoothie dagelijks vers in onze blenders, met natuurlijk alleen verse fruitsoorten. Probeer ook eens ons 'Margrietje', verse jus en karnemelk gemixt in een glas, een goede dorstlesser.

Binnenkort gaan wij ook beginnen met het verzorgen en bezorgen van uw (zaken-)lunch. Houdt hiervoor deze website in de gaten.

Rest ons nog te zeggen: Tot snel bij KLEIJNE

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over ons menu of de bezorgdienst voor bedrijven?

Neem contact op